Overstappen op een simonly

Sim only met internet

Wil je goedkoop gebruik maken van je (nog goed werkende) smartphone? Dan is een sim only abonnement met internet iets voor jou. Met een sim only met internet kan je over alle functies van je mobiel gebruik maken maar dan voor een voordeligere prijs. Een simonly is namelijk supervoordelig en voor een sim only abonnement en als je een goede sim only aanbieding kan vinden kom je nog goedkoper uit. Steeds meer mensen stappen over op een sim only. Een sim only is niets anders dan een normaal mobiel abonnement, alleen krijgt je bij een sim only geen nieuwe smartphone. Wanneer je dus al over een goedwerkende telefoon beschikt, of van plan bent een los toestel elders te kopen, dan is een sim only met internet precies wat je nodig heeft. Bekijk bij de bovengenoemde website de aanbieders voor de beste sim only aanbiedingen.

Overstappen op sim only

Veel consumenten willen graag overstappen op een sim only maar ze hebben echter geen trek in het geregel om over te stappen. Het mooie is dat het overstappen naar een andere provider heel soepel en eenvoudig verloopt en je eigenlijk zelf niet heel veel hoeft te doen. Wanneer je dus besluit om over te stappen van een mobiel abonnement met telefoon naar een sim only kan je dit gerust doen zonder bang te zijn voor administratief werk. Tijdens het aanvragen van een sim only moet je alleen niet vergeten aan te geven bij de desbetreffende provider of je gebruik wilt blijven maken van je huidige telefoonnummer. Nummerbehoud dus. De overstapservice van je nieuwe provider zal vervolgens alles in gang zetten om je geruisloos over te laten stappen naar je nieuwe abonnement. Zodra de aanvraag goedgekeurd is, krijgt je via de mail een bevestigingsbericht en binnen enkele dagen zal je de simkaart in je brievenbus ontvangen. Wanneer je de simkaart ontvangen hebt en deze wilt activeren, doet je de simkaart in je telefoon en je kunt weer volledig gebruik maken van je mobiele telefoon, alleen nu dan velen malen voordeliger. Kijk nu dus of overstappen op een simonly ook voor jou mogelijk is.

Sim only vergelijken

Wil jij dus ook een simonly kiezen? Kijk direct welke sim only aanbiedingen er zijn. Zo kom je dus nog goedkoper uit. Je hebt zoveel mogelijkheden en zoveel verschillende aanbieders. Het is zinvol om eerst te bekijken welke mogelijkheden er voor jou zijn en de verschillende aanbiedingen met elkaar te vergelijken. Als je niet zo goed weet welk abonnement het beste bij jouw belgebruik Probeer dit voor jezelf inzichtelijk te maken. Als je dit namelijk weet zie je in wat de opties zijn, als je namelijk 60 minuten in de maand belt kun je een abonnement nemen van bijvoorbeeld 100 minuten zodat je wat speling hebt. Maar je kunt het ook combineren met SMS berichten als je daar ook gebruik van maakt of wellicht kan je iedereen makkelijk via Whatsapp bereiken. Dan heb je nauwelijks sms'jes nodig. Welke simonly je ook gaat kiezen, met de vele aanbiedingen van de vele aanbieders heb je genoeg mogelijkheden. Een goed hulpmiddel hierbij is een vergelijkingsool. Hiermee vergelijk je eenvoudig alle aanbieders en aanbiedingen. Zo heb je nog sneller een keuze gemaakt. Probeer het daarom nu zelf en ontdek welke sim only deals er zijn en sluit een passend abonnement af waar jij tevreden over bent.